Bestelvoorwaarden

Levertijd

Bestellingen van Wenskaarten, Posters en meer worden binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Mochten er problemen zijn met de levering dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Geboortekaarten en Persoonlijk ontwerp worden binnen 5 werkdagen na de geboorte van je kindje verzonden. De overige verzendingen zoals proefdrukken, facturen en dergelijke worden in overleg verstuurd.

Verzendkosten

Verzendkosten worden in het winkelwagentje toegevoegd. De verzendbedrijven zijn leidend voor de prijs van de verzending. De verzendkosten beginnen bij €0,96 per kaart. Bij meerdere kaarten verandert de verhouding van het verzenden, dus bij 3 kaarten betaalt je niet 3 keer €0,96, de verzendkosten worden berekend over het gewicht van de zending.

Verzendkosten komen te vervallen bij bestellingen boven de €50. Dit geldt dus ook voor alle Geboortekaarten en Persoonlijk ontwerp.

Ophalen van producten kan alleen op afspraak, neem dus gerust Contact met mij op. 

Gewicht Prijs
0-20 g € 0,96
21-50 g € 1,92
51-100 g € 2,88
101-350 g € 3,84
351-2000 g € 4,50
2001-10000g € 6.75

Retourneren

Wettelijk is bepaald dat je over bestellingen online een bedenktijd hebt van 14 dagen. Dus ben je toch niet tevreden over het product mag je Contact met mij opnemen, en dan maken we een retour in orde. Stuur producten zo veel mogelijk in originele verpakking en ongebruikt en onbeschadigd retour. Je krijgt dan binnen 14 dagen je aankoopbedrag plus de aanvankelijke verzendkosten terug. De kosten voor het terugsturen zijn echter voor je eigen rekening.

 

Belangrijke uitzondering hierop is dat producten die op maat zijn gemaakt, zoals Geboortekaarten en Persoonlijk ontwerp, niet retour gestuurd kunnen worden. Dit zijn producten die speciaal voor jou zijn gemaakt en daarop is dus geen herroepingsrecht van toepassing. Bent je echter ontevreden over het eindresultaat, neem dan wel zo snel mogelijk Contact met mij op. Dan zal ik proberen zo snel mogelijk een oplossing te vinden. 

Wettelijke bepalingen

Bovenstaande informatie is in uitgebreide en wettelijke versie in de volgende pagina's te lezen. Algemene voorwaarden, HerroepingsrechtPrivacy en Klachten