Persoonlijk ontwerp

Ben je in verwachting en op zoek naar iets unieks? Dan ben je hier aan het goede adres. Een geboortekaart op maat biedt niet alleen de mogelijkheid om iets persoonlijks te kiezen, maar de kaart is ook nog uniek, en zal niet voor iemand anders gebruikt worden. Hieronder vind je twee voorbeelden van op maat gemaakte kaartjes, klik ze aan voor informatie. Maar kijk ook gerust even bij de bestaande geboortekaartjes om ideeën op te doen. 

 

Voor ontwerpen voor andere gelegenheden bezoek je de pagina Portfolio.Zo werkt het

 

1. Nadenken over ontwerp

Heb je ideeën over een ontwerp? Misschien is er een bepaald diertje dat je erg leuk vindt. Of een bepaald voorwerp wat zeker terug moet komen. Misschien heb je ideeën over de relaties die er op het kaartje moeten komen, zoals een interpretatie van jullie als ouders, of broertjes en/of zusje die je graag terug wil zien in het ontwerp. Wil je een knusse afbeelding met meerdere mensen/dieren/voorwerpen, of liever iets simpels met een enkele afbeelding. 

Heb je hier geen ideeën over, en/of heb je liever een ontwerp naar aanleiding van een verhaal/gesprek? Ook dat is mogelijk. We kunnen hiervoor een afspraak maken of bellen, of misschien ben je wel heel goed in het op papier zetten van je verhaal. 

 

2. Nadenken over de stijl

Heb je al bij de geboortekaartjes gekeken? Was er een stijl van tekenen die je mooi vond? Hieronder heb ik de stijlen een naam gegeven, heb je er één gekozen, dan kun je dat meenemen in het overleg.

 


Geboortekaartje op maat retro
Geboortekaart op maat aquarel
Geboortekaartje op maat cartoon
Geboortekaart op maat grafisch
Geboortekaartje op maat kleurpotlood
Geboortekaartje tekening
Geboortekaart op maat olieverf
Geboortekaartje op maat inkttekening
Geboortekaart op maat schets
Geboortekaart op maat plat

 

3. Neem Contact op

Stuur een mail en vermeld dat je graag een persoonlijk ontworpen geboortekaartje wil bestellen. Heb je al ideeën over hoe het eruit moet komen te zien? Dan kan je dat vast opschrijven. Vermeld ook hoe je het overleg over het kaartje wil doen, per mail, per telefoon of face-to-face.

 

3. Factuur

Na overleg maak ik eerst een factuur. Als deze is voldaan start ik met het ontwerp.

 

4. Aanpassingen

Als de eerste versie af is, mail ik je een digitale versie van de kaart. Je kunt mij vertellen wat je wel mooi vindt en wat er anders moet. Dit pas ik voor je aan en dan mag je nog een keer kijken wat je ervan vindt. Na nog een ronde aanpassingen zal ik de kaart naar de drukker sturen voor een proefdruk. Je krijgt de proefdruk per post opgestuurd. 

 

5. Geboorte

Is jullie kindje geboren? Stuur dan een berichtje, sms of WhatsApp, met de geboortedatum, tijdstip, lengte en gewicht van je baby. Ik zal de de gegevens toevoegen aan de kaart en naar de drukker sturen. 

 

6. Levering

Je kunt de kaartjes ophalen in Groningen, alleen op afspraak. Of ik stuur de kaartjes binnen vier werkdagen naar je op. 


Prijzen

Aantal Kaarten Prijs
50 €335
75 €360
100 € 381
150 €424
200 €469

Prijzen zijn inclusief:

  • BTW
  • 2x digitale proef + aanpassingen
  • 1 proefdruk 
  • Enveloppen
  • Drukkosten
  • Verzendkosten binnen Nederland