Geboortekaarten

Hier vind je alle bestaande ontwerpen van geboortekaarten. Deze worden vanzelfsprekend aangepast met jouw gegevens. Ook heb je de vrijheid om te kiezen welke tekst er in/op de kaart moet komen, en op welke plek. Dus is de indeling niet helemaal naar je wens, of zou je een ander lettertype willen, laat dit dan gerust weten. De kaarten worden gedrukt op de papiersoort Oud Hollands, 300 grams. Het papier doet een beetje denken aan aquarel papier met zijn bobbelige structuur.

Gegevens op de proefdrukken zijn fictief.

Ben je wel gecharmeerd van de stijl van de kaarten maar heb je liever een geboortekaartje op maat, kijk dan op de pagina persoonlijk ontwerp voor de mogelijkheden.zo werkt het

1. Bestellen

Zie je een ontwerp dat je graag zou willen bestellen? Stuur me een mail met je keuze. Bij de ontwerpen staan de formaten van de kaarten vermeld. Enveloppen worden standaard meegeleverd in de kleur die bij het ontwerp staat. Wil je een andere kleur envelop, laat dit dan weten in je mail. Weet je de naam voor jouw kindje al? En de tekst die je in de kaart wil zetten? Dan kan je dit ook vast in de mail zetten, samen met de uitgerekende datum (enkel als indicatie natuurlijk), en de hoeveelheid kaartjes die je zou willen bestellen.

 

2. Factuur

Als ik voldoende informatie heb ontvangen (maak je geen zorgen, bij onvoldoende informatie neem ik contact met je op ;) ), stel ik een factuur op. Heb je de factuur voldaan, dan ga ik aan de slag met het gereed maken van de kaart.

 

3. Aanpassingen

Als de opmaak af is, mail ik je een digitale versie van de kaart. Controleer deze goed en geef door wat er eventueel nog aangepast moet worden. Is het allemaal in orde, dan stuur ik het ontwerp naar de drukker. Je krijgt de proefdruk per post opgestuurd. 

 

4. Geboorte

Is jullie kindje geboren? Stuur dan een berichtje, in de vorm van een sms of WhatsApp bericht, met de geboortedatum, tijdstip, lengte en gewicht van uw baby. Ik zal de de gegevens toevoegen aan de kaart en naar de drukker sturen. 

 

5. Levering

Je kunt de kaartjes op komen halen in Groningen, alleen op afspraak, of ik stuur ze naar je op. Dit zal binnen vier werkdagen zijn. 

 


Prijzen

Aantal kaartjes Prijs
50 €210
75 € 235
100 € 255
150 €299
200 €344

Prijzen zijn inclusief:

  • BTW
  • 1 digitale proef + aanpassingen
  • 1 proefdruk 
  • Enveloppen
  • Drukkosten
  • Verzendkosten binnen Nederland van het pakket