Illustrator

Hoi, ik ben Maya: werkgever, werknemer, illustrator, marketingstrateeg en uitvoerder van alle voorkomende werkzaamheden bijMaya ;)

Ik vind het heerlijk om te tekenen, dat heb ik altijd al leuk gevonden. Met de juiste stimulans voor mijn creativiteit van mijn kunstenaars ouders en de vrije school, ben ik altijd veel aan het maken geweest. Van klussen in huis tot kleding naaien, haken etc. Toen ik door wat tegenslag in het leven, meer vrij te besteden tijd kreeg ben ik intensiever bezig gegaan met het tekenen. Eerst met kleurpotloden en aquarel, later digitaal. 

Het leek me heel gaaf als er eens in mijn leven een wenskaartje van mijn hand verstuurd zou worden. Dus waarom niet proberen? Het eerste ontwerp was een serie kerstkaartjes, dat werd een groter succes dan ik had verwacht. Nadat ik voor het kindje van mijn zusje een geboortekaartje had ontworpen bedacht ik dat ik er toch maar serieus werk van moest maken. En zo werd mijn hobby mijn werk.

Zoals je op de website kan zien illustreer ik in verschillende stijlen. Ik hou van variatie en vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Ik heb (veels te) veel ideeën, te veel om in één leven te kunnen tekenen. Dat is soms lastig, maar vooral houdt dat het werk leuk om te doen. 

Verder ben ik opgeleid tot maatschappelijk werker, gastvrouw bij een horecagelegenheid, vrijwilliger bij Humanitas, 34 jaar jong, samenwonend in het mooie Groningen met mijn vriend, zus van mijn broertje en zusje, tante van mijn nichtje, dochter, sporter die te weinig sport, etensliefhebber en nog veel meer.

Kijk vooral nog eens rond op mijn website. Tot ziens!